Росіяни обстрілюють Горлівку з реактивних систем залпового вогню, – штаб АТО

У прес-центрі штабу Антитерористичної операції повідомили про чергове порушення перемир’я з боку проросійських терористів.

Горлівка.

У ці хвилини терористи ведуть вогонь зі Спартака у напрямку Горлівки з реактивних систем залпового вогню. Вже випущено 20 снарядів. В такий спосіб бойовики знову намагаються дискредитувати ЗС України. Нагадуємо, що Спартак тимчасово знаходиться під контролем терористів", - йдеться у повідомленні штабу на його сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Раніше речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що 43 рази бойовики порушили режим тиші протягом доби, що минула. Українські армійці втратили одного бійця, ще 8 - були поранені. Найбільш гаряче було - навколо Донецька.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...