Росіяни загубили візитівку? Інтерпол видалив інформацію про розшук Яроша

Дані про розшук колишнього лідера ПС зникли з відкритого доступу. Також немає інформації про його розшук в переліку осіб, розшукуваних Росією.

Дмитра Яроша "Інтерпол" більше не розшукує. Ілюстрація:nv.ua

Інтерпол зняв зі свого офіційного сайту інформацію про міжнародний розшук позафракційного депутата Верховної Ради, колишнього лідера партії "Правий сектор" Дмитра Яроша. Розшукова картка, яка раніше була оприлюднена на сайті Інтерполу, відсутня, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Дані про розшук особи "Dmitriy Yarosh" зникли з відкритого доступу. Також немає інформації про розшук екс-лідера ПС в переліку осіб, розшукуваних Росією.

Як відомо, у липні 2014 Інтерпол на прохання Росії оголосив у міжнародний розшук Яроша. На сайті була опублікована інформація про нього, а також 2 фото.

Було зазначено, що Ярош підозрюється російськими правоохоронцями в публічному підбурюванні до терористичної та екстремісткою діяльності за допомогою засобів масової інформації.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...