Російська розвідка в США ліквідувала шпигуна, який провалив резидентуру

Дмитро Биков вважає, що Потєєва вбили свої: "Діставати втікачів співробітників - це наше ноу-хау: Сталін особисто курирував ліквідацію агентів і співробітників, які примудрилися вирватися з-під ковпака."

У США російські спецслужби вбили свого ж шпигуна. Ілюстрація: russianforum.wordpress.com.

Колишнього полковника Служби Зовнішньої Розвідки Росії Потєєва в США вбили співробітники російських спецслужб. Про це пише головний редактор російського видання "Собеседник" Дмитро Биков, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Колишній полковник СЗР Потєєв, за повідомленнями Інтерфаксу, помер в Штатах. Саме на нього поклали провину за провал декількох російських розвідників, найбільш знаменитою з яких - незалежно від своїх реальних заслуг - виявилася Анна Чапман.

Володимир Путін тоді назвав Потєєва свинею, і тут з ним не можна не погодитися.

Про Потєєва достовірно відомо небагато: служив в Афганістані, очолював американський відділ управління нелегальної розвідки, пішов на Захід в 2010 році. Якщо він дійсно помер, а не перейшов на ще більш нелегальне становище, навряд чи за ним хтось буде щиро сумувати: перебіжчиків не надто поважають навіть там, куди вони перейшли.

Цікавіше інше: шанувальники Володимира Путіна, прихильники його особливої, істинно гебешної крутизни впевнені, що Потєєва «дістали» свої. Тому що діставати втікачів співробітників - це наше ноу-хау: Сталін особисто курирував ліквідацію агентів і співробітників, які примудрилися вирватися з-під ковпака"- написав Биков.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...