"Російське диво" знов не відбулось: Лідери ЄС погодили питання санкцій

Економічні санкції проти РФ продовжені на півроку через невиконання положень мінських угод.

ЄС продовжив санкції проти РФ. Ілюстрація:https://www.slovoidilo.uaЛідери держав-членів ЄС на саміті у Брюсселі у четвер ввечері домовились продовжити економічні санкції проти Росії, запроваджені у зв’язку з агресією РФ, ще на півроку. Про це у Twitter повідомив президент Європейської ради Дональд Туск, передають Патріоти України.

"Погоджено. ЄС продовжить економічні санкції проти Росії через невиконання Мінської угоди", - написав Туск..

Як відомо, в липні спливає термін дії найжорсткіших, секторальних санкцій, запроваджених Європейським союзом проти РФ.

Минулого року низка держав-членів ЄС наполягала, що санкції можуть продовжуватися лише за підсумками обговорення на рівні лідерів, в тому числі – після доповіді європейських учасників "Нормандського формату".

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...