Російське окупаційне командування перекинуло «кадирівців» до Щастя

Передовим підрозділам противника, що діють на напрямках н.п.Опитне, Піски, Мар’їнка та Красногорівка доставлено боєприпаси до зенітних установок, гранатометів та мінометів.

Район бойових дій. Іллюстрація: Google Maps.

Патріоти України повідомляли про закриту нараду в Луганську, на якій кремлівські куратори визначали подальші плани "молодої республіки". Наразі надійшла інформація від Головного управління розвідки Міністерства оборони України про переміщення підрозділів зі складу 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня, комплектується переважно чеченцями) Федеральної служби військ національної гвардії РФ з н.п.Алчевськ до району н.п.Весела Гора, повідомляють Патріоти України.

Також стало відомо, що передовим підрозділам противника, що діють на напрямках н.п.Опитне, Піски, Мар’їнка та Красногорівка доставлено боєприпаси до зенітних установок, гранатометів та мінометів.

Підтверджено використання противником об’єктів інфраструктури Донбасу для ремонту військової техніки та накопичення запасів паливно-мастильних матеріалів:

територія колишнього ВАТ “Стахановський феросплавний завод” використовується як ремонтно-відновлювальна база військової техніки 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. В ангарах підприємства на ремонті знаходиться близько 30 одиниць артилерійських систем (122-мм гаубиці Д-30, 120-мм СГ “Нона-С”, 122-мм САУ “Гвоздика”);

на території колишньої бази районного агропостачання у н.п.Амвросіївка здійснюється дообладнання складу паливно-мастильних матеріалів, зокрема, встановлюються додаткові ємності для зберігання палива.

Окрім того, Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що за останній тиждень у районних відділеннях т.зв. поліції ДНР у м. Донецьк порушено близько п’ятдесяти кримінальних проваджень за фактом смерті невстановлених осіб через вогнепальні та осколочні поранення (найбільша кількість загиблих доставлена з району н.п.Ясинувата та Авдіївка). Але, за вказівкою командування російських окупаційних військ, всі випадки загибелі перекваліфіковано за статтями кримінального кодексу, як наслідок самогубства, хуліганства, побутових конфліктів тощо.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...