Російські військові на Донбасі "відзначили" 23 лютого масовим п'яним "самострілом", - ГУР

В результаті військових дій на "своїй" території бойовики вбили 3 своїх "колег" і ще 11 поранили.

Терористи влаштували "самостріл" на свято. Фото: oi5.ru.

Російсько-терористичні війська 23 лютого, відзначивши "День захисника Вітчизни", обстріляли власні позиції, внаслідок чого зазнали втрат. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, інформують Патріоти України.

"Не дивлячись на заходи російського окупаційного командування з підтримання військової дисципліни на період святкування "Дня захисника Вітчизни", військовослужбовці з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів ВС РФ продовжували масово вживати спиртні напої і наркотики, в тому числі, виконуючи завдання на бойових постах. Зазначене, зокрема, призвело до помилкових ударів по власних передових позиціях", - повідомили в ГУР.

За інформацією розвідників, від дружнього вогню загинули троє російських військовослужбовців: двоє зі складу 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка, 1 АК), один зі складу 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка, 2 АК).

Крім того, були поранені 11 терористів: сім зі складу 3 окремої мотострілкової бригади, двоє зі складу 7 окремої мотострілкової бригади і по одному зі складу 100 окремої мотострілкової бригади і 11 окремого механізованого полку 1 АК.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...