Російський бомбардувальник Ту-22М3 не зміг приземлитися: У "гордості" Росії відвалилося шасі (фото)

"Гроза авіаносців" на аеродромі під Псковом просто викотився зі смуги на узбіччя.

Російський бомбардувальник Ту-22М3. Фото: ukropnews.com.

16 червня 2016 року під час посадки на псковському аеродромі Острове викотився з ВПП і зазнав аварії бомбардувальник Ту-22М3 ВПС РФ. Літаку відірвало шасі, екіпаж не постраждав, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією, у бомбардувальника в ході здійснення посадки зруйнувалися стійки шасі, через що він скотився зі смуги. Детально події зберігаються в таємниці. На місці працює комісія ВПС Росії.

Дане повітряне судно входить до складу авіаційної групи 6950-й авіабази Командування Дальньої авіації і базується в Калузькій області на аеродромі Шайковка.

Необхідно підкреслити, даний літак Ту-22М3 лише недавно пройшов великий ремонт і модернізацію на Казанському авіаційному заводі.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...