Росію Путіна прирівняли до ІДІЛ: США перекине до Середземномор'я два авіаносці для боротьби з двома терористичними потугами

Офіційні представники американського уряду відзначають, що подібні кроки можуть спричинити зростання напруженості у відносинах з РФ, кораблі та літаки якої в найближчі тижні також будуть виконувати в Середземномор'ї свої власні завдання.

США тимчасово розмістить в Середземному морі авіаносці "Дуайт Ейзенхауер" та "Гаррі Трумен". Фото:militaryreview.su

Напередодні Варшавського саміту НАТО США розгорнуть у Середземному морі два авіаносці, аби збалансувати військову активність Росії та посилити натиск на "Ісламську державу". Як повідомляє агентство Reuters, посилаючись на слова свого джерела у лавах ВМФ США, авіаносець "Гаррі Трумен" передасть бойове чергування авіаносцю "Дуайт Ейзенхауер", який прямує до Перської затоки, і потім повернеться до США після тривалого восьмимісячного походу. Про це пише видання DT.UA, інформують Патріоти України.

Офіційні представники американського уряду, при цьому, відзначають, що подібні кроки можуть спричинити зростання напруженості у відносинах з РФ, кораблі та літаки якої в найближчі тижні також будуть виконувати в Середземномор'ї свої власні завдання.

Як зазначив офіційний представник Європейського командування Денні Ернандес, продовження походу "Трумена" і його рух в Середземноморський регіон з підключенням ударної групи "Ейзенхауера" погіршить становище ІД та надасть цілий ряд переваг.

Розгортання авіаносних груп на Середземноморському театрі також послужить реалізації таких місій НАТО як "Атлантична рішучість", спрямована на "запевнення союзників США" після анексії Криму РФ.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...