"Россия не будет "забегать вперед", - Путін про справу Савченко

На запитання адвоката Надії Марка Фейгіна про українську льотчицю Путін взагалі не відповів.

Надія Савченко і Путін. Ілюстрація:glavcom.ua

Сьогодні, 14 квітня, президент Росії Володимир Путін висловив думку про справу незаконно ув'язненої російською стороною української льотчиці Надії Савченко. Свій коментар він дав під час прямої лінії з громадянами РФ, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, російська держава не стане "забігати вперед" щодо питання, щоб видати Савченко. Крім того, Путін згадав про контакти російської і української сторін щодо питання української льотчиці.

"Ми в контакті з цього питання з керівництвом України, наші партнери знають нашу позицію, і в таких питаннях краще не забігати вперед" - сказав він. У той же час на питання адвоката льотчиці Марка Фейгіна Путін не відповів.

Як відомо, російська сторона відмовляється видавати Надію Савченко без визнання Україною справедливості влаштованого судилища над нею і остаточного вироку у вигляді 22 років позбавлення волі.

Ситуація складна: Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ намагаються вибити, - "Хортиця"

четвер, 2 травень 2024, 15:25

Російським окупантам вдалося прорватися і закріпитися в Очеретиному Покровського району, проте частина, в якій знаходиться противник, перебуває під вогневим контролем українських воїнів, бої тривають, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання...

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...