«Россия похожа на Дона Кихота, воюющего с ветряными мельницами - только не доброго и благородного, а злобного, глупого и жестокого», - блогер

Російська влада досі не може усвідомити того, що Захід аж ніяк не посягає на її землі: у ЄС достатньо власних проблем, які потрібно вирішувати нагально.

Ілюстрація: ЖЖ

«Упор на военную мощь в стратегических планах России связан с непониманием намерений Запада», - пише у своєму блозі Sabirjan Badretdinov, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

«Кремлю всегда кажется, что задачей Запада является ослабление, расчленение и покорение России. На самом деле, такой задачи у Запада нет.

Более того, у западных лидеров вообще нет никаких общих стратегических целей, кроме сохранения мира и стабильности, а также решения некоторых общемировых экологических проблем.

Поэтому, Россия похожа на Дона Кихота, воюющего с ветряными мельницами - только не доброго и благородного, а злобного, глупого и жестокого».

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.