"Российских войск на Донбассе нет, но Россия там присутствует, Савченко все видела своими глазами" - Добкін (відео)

Нардеп від "Опоблоку" заявив, що про відсутність на Донбасі російських військ говорив начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко.

Михайло Добкін. Фото:скрін відеоРосія не вводила регулярну армію на Донбас, хоча росіяни і воюють на боці підконтрольних Кремлю терористів. Про це народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону на каналі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Російських військ на Донбасі немає, але Росія там присутня", - сказав він. На уточнююче питання про російських військовослужбовців Добкін підкреслив, що говорить "про російські війська, про регулярну армію".

"Те, що там їх немає, стверджую не я, я всього лише обиватель в статусі народного депутата, який повторює слова Муженка (начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко - ред.), тих людей, які там воювали, тієї ж Надії Савченко - Героя України, яка все бачила на власні очі", - зазначив політик.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: