Розбити зміїне кубло: "Луценко в якості генпрокурора - не найгірший вибір", - запевняє Сакварелідзе (відео)

"Стара гвардія" прокурорів незадоволена вірогідним призначенням Луценка, оскільки не бажає змін у системі.

Юрій Луценко. Фото: politolog.net.

Колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе в цілому позитивно оцінює ідею призначити голови фракції БПП Юрія Луценка головою ГПУ. Про це Сакварелідзе заявив в ефірі телеканалу 112 Україна увечері в середу, 13 квітня, передають Патріоти України.

"Я не маю нічого проти цих законодавчіх змін, оскільки те, що сьогодні відбувається в Генпрокуратурі, треба змінювати хірургічно. Хірургічно цю ситуацію може змінити тільки людина не з системи", – зазначив колишній заступник глави ГПУ.

Сакварелідзе також позитивно оцінив Луценка як потенційного генпрокурора, додавши, що не може дати йому об'єктивної характеристики, оскільки їх пов'язують дружні стосунки. За словами Сакварелідзе, "стара гвардія" прокурорів незадоволена вірогідним призначенням Луценка, так як не бажає змін у системі. "Вони не розуміють функції прокуратури і пишуть колективні доноси президенту на ще не призначеного Юрія Луценка", – додав екс-прокурор.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...