Розгін блокади: Садовий звернувся до Порошенка з вимогою

Порозганяти ветеранів АТО і спокійно відновити торгівлю з "ЛНР/ДНР" так, ніби й нічого не було, не вийде.

А.Садовий. Фото: iPress.ua.

Вчора співробітниками Служби безпеки України і Корпусу оперативної раптової дії (КОРД) Національної поліції був захоплений редут на залізничній станції "Кривий Торець" в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області. Було затримано кілька десятків активістів. Свою думку з цього приводу висловив мер Львова Андрій Садовий. У своєму Фейсбуці він звернувся до президента Порошенка з вимогою схаменутися і залишити у спокої блокадників, передають Патріоти України.

"І як вони собі це уявляють? Порозганяти ветеранів АТО і спокійно відновити торгівлю з "ЛНР/ДНР" так, ніби й нічого не було?

Пане Президент, в суботу Ви цікавились моєю думкою щодо блокади. Впевнений, що не лише моєю.

Так от, той, хто порадив Вам піти на цей крок - зробив Вам ведмежу послугу. Це шлях в нікуди. Зробіть зараз те, що у Ваших силах - звільніть негайно всіх захоплених ветеранів-активістів. Це брутальна провокація внутрішнього конфлікту!", - написав Садовий.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...