Розпад країни та диктатура західного ставленика: Скандальний Чаплін заговорив про катастрофу Росії

Однак помилковими протоієрей вважає не агресивні війни росіян проти сусідів, а... недостатньо жорстку позицію Кремля.

Чаплін прогнозує Росії невеселе майбутнє. Фото: соцмережі.

Скандально відомий протоієрей Російської православної церкви Всеволод Чаплін заявив, що Росія може зіткнутися з масштабними революціями, після чого припинить існувати як держава. Крім того, все нібито супроводжуватиметься великою кількістю жертв і повним підпорядкуванням поваленої імперії Заходу. Такий сценарій він виклав у інтерв'ю РИА "Новый День", передають Патріоти України.

Чаплін переконаний, що до таких катастрофічних наслідків Російську Федерацію доведе "страусина політика" Кремля щодо західних партнерів. За його словами, саме це є головною небезпекою для Росії у 2019 році.

"Він (зовнішньополітичний курс. — Ред.) стає дедалі безпораднішим. Так, ми іноді вміємо відповідати на випади яскравими словами, могли активно діяти в тій самій Сирії, наприклад. Але останні два роки — це страусина політика", — обурився він .

Саме в цьому ключі одним із головних ризиків 2019 року Чаплін і назвав подальші компроміси Росії, яких вимагають США і Європа. "Ризики — поступки Заходу на українському фронті, на далекосхідному, на дипломатичному, на освітньому, культурному, в житті наших еліт, з яких надто багато, на жаль, фатально залежних від Заходу", — обурився одіозний протоієрей РПЦ.

Чаплін пояснив, що в довгостроковій перспективі за перерахованими поступками підуть "ще страшніші сценарії". "Провокації революції, розпад країни, диктатура західного ставленика або просто керований хаос, загибель великої кількості людей і жорстке зовнішнє керування. Потрібні не поступки, а наступ", — погрозливо резюмував він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...