Розплата за "любов" до скреп: Аграмунта вигнали з групи Європейської народної партії в ПАРЄ

В історії Асамблеї ще не було випадку, коли політична група виключала зі свого складу діючого президента.

Педро Аграмунт. Фото: Рейтерс.

Політична група Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи в середу, 28 червня, більшістю голосів прийняла рішення про виключення президента асамблеї Педро Аграмунта зі своїх лав. Про це повідомляє «Європейська правда», передають Патріоти України.

За виключення проголосувала більшість присутніх депутатів. Варто зазначити, що на позачерговому засіданні було менше депутатів, ніж зазвичай. Членам групи повідомили про листування глави групи Акселя Фішера з президентом ПАРЄ, в ході якої останній заявив, що вважає незаконними рішення групи ЄНП.

Виключення депутата з групи - крайній захід, який застосовується досить рідко і лише в разі жорсткого конфлікту. В історії Асамблеї ще не було випадку, коли політична група виключала зі свого складу діючого президента.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...