Розслідування справи Насірова на контролі у американців, - Наливайченко

Екс-глава СБУ переконаний, що суд у справі Насірова має бути публічним, і на ньому він повинен назвати інших осіб, причетних до розкрадання коштів.

В.Наливайченко. Фото: iPress.ua.

За відстороненим головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим під суд піде народний депутат Ігор Кононенко та голова Національного банку Валерія Гонтарєва, їх корупційна діяльність фіксувалася ще в 2015 році. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив колишній голова Служби безпеки України (2014-2015 рр.) Валентин Наливайченко, передають Патріоти України.

"Насіров вже, слава Богу, затриманий, але головне, щоб суд був публічний, і в справі, яка називається "розкрадання народних податків", повинні прийти інші фігуранти, яких він назве. Обов'язково повинен назвати - кому надходили близько 30% відкатів з поверненням ПДВ, хто та політична партія, яка фінансувалася за ці кошти", - зазначив він.

За словами Наливайченка, в розслідуванні справи Насірова "серйозно зацікавлені американці".

"За Насіровим піде Кононенко, Грановський, Гонтарева і так далі. Я в цьому переконаний, бо корупція саме цих людей документувалася нами ще в червні 2015 року", - підкреслив він.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...