Розвідники зі США пояснили, чому не закінчується війна на Донбасі

Росія і Україна зайшли у глухий кут щодо імплементації положень Мінських угод.

У Мінську тристороння контактна група ніяк не може дійти домовленостей. Ілюстрація:www.depo.ua

Війна на Донбасі не закінчується через те, що між Україною і Росією залишаються розбіжності з питання виконання Мінських угод. До такого висновку прийшли експерти американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, звіт якої є в розпорядженні видання Апостроф, інформують Патріоти України.

"Росія і Україна перебувають у глухому куті щодо імплементації положень Мінських угод, які вони як і раніше інтерпретують по-різному.

Цілком очевидно, що зараз, замість поліпшення взаємин між Києвом і Москвою, вони ще більше віддаляються один від одного", - зауважили представники приватної розвідки США.

"При цьому відновлення Україною поставок електроенергії до Криму практично ніяк не змінить існуючий стан справ," - додали вони.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...