Рука Москви? У Німеччині розкрили військову змову

"Незручних" політиків планували зібрати в "день ікс" в одному місці з метою їх фізичного усунення.

Дітмар Бартч. Фото: Німецька хвиля.

Військові бундесверу і спецназу Німеччини спільно з асоціацією елітних солдатів Uniter готували змову з метою політичних вбивств, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання Focus, серед головних цілей змовників був глава фракції Лівої партії в бундестазі Дітмар Бартч. Федеральна поліція з'ясувала, що неугодних політиків планували зібрати в «день ікс» в одному місці з метою їх фізичного усунення.
Зазначається, що для виконання плану учасники змови запасалися зброєю, боєприпасами та пальним, а дії обговорювали на таємних зборах. Співробітник військової контррозвідки намагався перешкодити розслідуванню, повідомляючи змовникам про майбутні обшуки і плани поліції. Йому вже пред'явлені звинувачення, справу розгляне Окружний суд Кельна.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...