"Русские снова взялись за старые трюки", - в Пентагоні не востаннє коментують нахабну провокацію росіян на Балтиці (відео)

США продовжують висловлювати стурбованість поведінкою росіян.

Есмінець "Дональд Кук". Фото: ria.ru.

Влада США відреагували на інформацію про інцидент з російськими військовими літаками, які неодноразово небезпечно прілізілісь до американського есмінця "Дональд Кук" в Балтійському морі. Інцидент прокоментував прес-секретар Білого дому Джош Ернест, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Білий дім обізнаний про інцидент, про який ви говорите. Цей інцидент абсолютно не відповідає професійним військовим нормам", - заявив Ернест, відповідаючи на прохання журналіста відреагувати на повідомлення ЗМІ. Також Джош Ернест додав, що будь-які подібні маневри повинні учиняться "відповідно до міжнародних правил і норм".

"Ми продовжуємо висловлювати стурбованість їх (Росії) поведінкою", - підкреслив він, зазначивши, що це далеко не перший подібний інцидент. Полковник Стів Уоррен, прес-секретар Пентагону, також висловив свою думку про провокаційні прольоти двох російських Су-24 біля американського есмінця USS Donald Cook, що знаходиться в Балтійському морі. "Я чув, що росіяни знову взялися за старі трюки в зоні відповідальності Європейського командування США", - пояснив американський військовий.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...