"Русский мир", кажете? Окупанти на Донбасі вриваються до мирних мешканців, грабують і гвалтують жінок, - ГУР

Кадрові російські військові, які до цього промишляли мародерством, тепер перетворилися на звичайних бандюків і злочинців.

Російські бойовики грабують мирних жителів і гвалтують жінок. Фото: espreso.tv.

Представники Головного управління розвідки України повідомили, що на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини тривають безчинства військовослужбовців російських окупаційних військ відносно цивільного населення, передають Патріоти України.

«5 січня ц.р. кадрові російські військовослужбовці, які проходять службу в складі 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ВС РФ, увірвалися в житло цивільної особи і пограбували мешканців, а також зґвалтували жінку», - повідомили в ГУР.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...