Саакашвілі прокоментував побиття Парасюком генерала СБУ

На думку голови Одеської ОДА, багато депутатів забули, для чого їх делегували до парламенту

Громадяни обирали депутатів не для того, щоб вони доводили кулаками свою точку зору, а для прийняття законів, які потрібні Україні, заявив в ефірі 112 Україна Міхеїл Саакашвілі, зазначають Патріоти України.

"Люди обирали депутатів в парламент не для того, щоб вони там кулаками доводили свої речі, а для того, щоб вони голосували, приймали ті закони, які вигідні не олігархам, не якимось корумпованим кланам, а реально кожній людині", - сказав він.

Також Саакашвілі підкреслив, що народ чекає на відповідальність народних обранців.

"Я думаю, що багато забули, навіщо вони там сидять і чому їх народ туди делегував. Що передувало тому і що взагалі відбувається. Я думаю, що кожен чоловік повинен задавати собі питання, Раді, уряду, що ми робимо кожну хвилину, кожен день для того, щоб виправдати довіру і як відповісти на дуже нетерпляче ставлення людей до всього, що відбувається", - сказав Саакашвілі.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...