Саакашвілі заявив, що його партія буде нагадувати "Партію регіонів", але з однією відмінністю

"Рух Нових сил" націлить свої головні зусилля на вирішення проблем областей і районів України, заявив лідер політсили.

Міхеїл Саакашвілі. Ілюстрація:РИА Новости Украина

"Рух Нових сил" буде чимось на зразок Партії регіонів, але з європейською ідеологією. Про це написав лідер політсили, екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі на сайті Новое время, передають Патріоти України.

"Це буде така собі Партія регіонів, але з цивілізованою, європейською ідеологією", - зазначив він.

За словами Саакашвілі, політсила націлить свої головні зусилля на вирішення проблем провінції - областей і районів. Він заявив, що готовий будувати "Рух Нових сил" на принципах конкуренції серед його учасників.

"Себе я розглядаю в ролі граючого тренера", - зазначив політик.

Саакашвілі додав, що переговори про об'єднання з партією "Громадянська позиція" екс-міністра оборони України Анатолія Гриценка вийшли на фінальну стадію. Політик зазначив, що з мером Львова і головою об'єднання "Самопоміч" Андрієм Садовим свої дії швидше за все буде координувати перед виборами.

Про створення партії "Рух Нових сил" Саакашвілі оголосив 19 листопада 2016 року. Мін'юст зареєстрував її 28 лютого 2017 року.

У березні Саакашвілі заявив, що в нинішній політичній системі України його партії "немає місця". Політик говорив, що партія "Рух Нових сил" повинна створити нову структуру, де вона буде провідною.

19 квітня в партії "Воля" повідомили, що політсила і "Рух Нових сил" об'єдналися.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...