"Самопоміч" висунула Семенченка на вибори мера Кривого Рогу

У свою чергу Семенченко заявив, що здивований цією пропозицією, оскільки колишній опонент Вілкула, Юрій Мілобог цього з ним не погоджував.

Семен Семенченко. Фото:hronika.info

Партія "Об'єднання" Самопоміч "рекомендує Криворізькій партійній організації висунути кандидатом на виборах міського голови, які відбудуться 27 березня, народного депутата Семена Семенченка. З такою пропозицією виступив колишній кандидат на цей пост Юрій Мілобог. За цю пропозицію в ході позачергового з'їзду партії в суботу проголосували 161 делегат і 12 утрималися, передають Патріоти України з посиланням на delo.ua.

У свою чергу Семенченко заявив, що здивований цією пропозицією, оскільки Мілобог таку пропозицію з ним не погоджував.

Він також зазначив, що зараз в Кривому Розі дуже непроста ситуація, тому що активізувалася кампанія проти "Самопомочі". Зокрема партію звинувачують в тому, що вона проводить перепис євреїв і ділить Україну на сорти. Все це, за словами Семенченко, відбувається при повному потуранні органів влади.

"Я вдячний за цю пропозицію. Фактично це квиток на війну. Я буду радитися з людьми, але ні я, ні люди не боїмося цієї банди упирів, тому що Україна - перш за все", - сказав Семенченко, звертаючись до делегатів з'їзду.

Крім того, учасники з'їзду підтримали пропозицію Семенченка звернутися до партійних організацій інших областей України з проханням надати пасивну допомогу в день виборів.

Як повідомлялося, 23 грудня 2015 року український парламент призначив позачергові вибори мера Кривого Рогу на 27 березня 2016 року. За відповідний закон №3613 проголосувало 239 народних депутатів.

У другому турі виборів міського голови Кривого Рогу, який пройшов 15 листопада, переміг представник "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул. Кандидат від "Самопомочі" Юрій Мілобог подав скарги на порушення під час виборчого процесу, було відкрито кримінальне провадження за фактами фальсифікацій.

Різниця між кандидатами склала 752 голоси (0,42% тих, хто проголосував), при цьому в 6 з 7 районів міста лідирував Ю.Мілобог. Жителі Кривого Рогу, які не згодні з результатами виборів мера, зажадали відміни рішення міськвиборчкому.

Партія "Опозиційний блок" надіслала до Конституційного суду подання щодо позачергових виборів мера м.Кривий Ріг Дніпропетровської області.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...