"Самопоміч" висунула ультиматум коаліції через вибори у Кривому Розі

Фракція партії "Самопоміч" готова вийти з парламентської коаліції, якщо в Кривому Розі результати виборів міського голови підтасовують на користь Юрія Вілкула.

Юрій Вілкул.

Офіційно про це можуть заявити вже на наступному сесійному тижні, якщо ситуація в Кривому Розі, де результати виборів міського голови підтасовують на користь Юрія Вілкула, не повернеться в законне русло і не будуть виконані вимоги "Самопомочі" щодо встановлення справжніх результатів голосування. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Нагадаємо, найбільш гарячі голови фракції почали говорити вголос про необхідність дистанціюватися від влади ще влітку, але тоді вирішили дочекатися місцевих виборів. Пізніше від такого кроку "Самопоміч" стримувало небажання демонструвати колективний демарш разом з "ляшківцями".

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...