"Санкції проти Москви не несуть ніякої користі і тільки шкодять економіці Росії і ЄС", - президент Болгарії

Також Румен Радев прокоментував проблему Європи з мігрантами.

Румен Радев. Фото: Вести.

Президент Болгарії Румен Радев заявив, що санкції проти Росії шкодять економіці Європейського Союзу. Про це повідомляє болгарське видання Novinite, передають Патріоти України.

"Ясно, що анексія Криму є порушенням міжнародного права і Болгарія твердо підтримує всі принципи міжнародного права. Велике питання в тому, як довго Європа буде стояти розділена санкціями, які підривають довіру - 5, 10, 50 років? Санкції проти Москви не несуть ніякої конкретної користі і тільки шкодять економіці Росії і ЄС ", - сказав Радев.

Також президент Болгарії прокоментував проблему Європи з мігрантами: за його словами, вона полягає в неясності, якій кількості людей вона може дати притулок і за якою ціною для соціальної системи. "Коли уряди Дональда Трампа і Володимира Путіна досягнуть угоди щодо поліпшення діалогу, підвищення довіри і перестануть думати через призму санкцій, як відреагує Європа?" - запитав він.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...