Савченко тягне до "ДНР", як магнітом: Нардеп відвідала лінію розмежування на Донбасі (фото)

Надія Савченко побувала в Маріуполі, де відвідала міжнародний аеропорт.

Савченко відвідала лінію розмежування та побувала в Маріуполі. Фото: Фейсбук.

Народний депутат України Надія Савченко відвідала Донецьку область, де побувала в штабах Нацгвардії і Збройних сил України в зоні проведення АТО. Фото і короткий звіт про поїздку скандальний політик виклала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

У підписі до фотографій Савченко подякувала бійцям за захист України і написала, що вони несуть свою службу на високому рівні. Судячи по знімках, Савченко побувала в Маріуполі, де відвідала міжнародний аеропорт.

У коментарях до фото у Савченко поцікавилися: який прапор висітиме під час виборів в окупованих "братською країною" містах, на що нардеп відповіла: "Синьо-жовтий. Або у вас є варіант жовто-синій? Це можна, але потім".

Подробиці поїздки Савченко не повідомила.


Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...