Серед постраждалих від вибуху у Донецьку - кандидат у ватажки "ДНР" (фото, відео)

Ігоря Хакімзянова контузило, а найважче осколками була поранена "відповідальний секретар" Ірина Якіна.

Будівля, в якій стався вибух. Фото: соцмережі.

В окупованому Донецьку 29 вересня пролунав вибух, внаслідок якого постраждали щонайменше три людини, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з повідомленням, вибух прогримів "на з'їзді компартії". "Депутат" так званої "народного ради "ДНР" Владислав Бердичевський заявив російським ЗМІ, що вибух стався у Куйбишевському районі і, за попередньою інформацією, постраждали троє людей.

Повідомляється також, що серед постраждалих кандидат у ватажки "ДНР" Ігор Хакімзянов. "На місці вибуху знайшли пакет, всередині все згоріло. Постраждали дві жінки, в однієї з них сильні опіки", - заявив член "компартії "ДНР"" Геннадій Фоменко. У момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 людей.

Водночас сепаратистські ЗМІ повідомили, що внаслідок вибуху постраждали чотири людини. "Чотири постраждалих, всі живі, найважчі госпіталізовані в міську лікарню №24 Кіровського району", - заявили в окупаційній райадміністрації міста.

Telegram-канал, що підтримує терористів, пише, що в будівлі було закладено "безоболонковий вибуховий пристрій". Повідомляється також, що Хакімзянова контузило, а найважче осколками поранена "відповідальний секретар" Ірина Якіна. Ще одна жінка, особа якої не уточнюється, отримала опіки.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...