"Сережа осел": Дружина Пашинського відверто розповіла про "новорічну" перестрілку чоловіка (відео)

Руслана Пашинська переконана, що в тій ситуації у її чоловіка-нардепа, "можливо, не було вибору".

Руслана Пашинська. Скріншот.

Дружина народного депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського, Руслана Пашинська розповіла про свою перепалку з В'ячеславом Хімікусом напередодні Нового року, яка закінчилася стріляниною. Свою версію події вона озвучила в ефірі телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

Пашинська зазначила, що в той вечір саме вона перебувала за кермом автомобіля.

"Я їду зі швидкістю 60 км/год і розумію, що буквально переді мною виростає сіра стіна. При чому ця стіна рухається на мене... Там немає ні габаритів, ні підсвічування номерів... Я об'їхала цей мікроавтобус, зупинилася на рівні водійської кабіни і побачила, що там нікого немає. Проїхала трохи вперед і побачила двох чоловіків, які цей автобус штовхають. Я опустила скло і сказала "Хлопці, ви хоч би включили габарити або поставили знак аварійної зупинки", - розповіла дружина нардепа.

За словами Пашинської, один з чоловіків, який виявився водієм мікроавтобуса, на її слова "навіть не повернувся". Другий, що стояв трохи далі, відреагував у виключно грубій формі.

"Другий повернувся і сказав мені, використовуючи виключно ненормативну лексику, хто я така, іменником і прикметником, куди я повинна йти і яким чином він зі мною вчинить, які сексуальні дії і в які місця він зі мною зробить, якщо я цього не зроблю", - заявила вона.

Пашинська також сказала, що у її чоловіка-нардепа, "можливо, не було вибору".

"Тому що коли людина вже була попереджена, вже був постріл... Все одно підійшов і вдарив. Розумієте, і у нього залишилося ось ця "трояндочка ". І Сергій осів, і у нього впали окуляри... І в цій ситуації він таки не знав, що цей Хімікус і водій незнайомі..., - підкреслила Пашинська.

Нагадаємо, увечері 31 грудня 2016 року в одному із сіл на Київщині виник конфлікт між нардепом Сергієм Пашинським та невідомим. Той напав на депутата, і захищаючись, Пашинський вистрілив йому в ногу

Згодом Пашинський розповів свою версію сутички.

Стали відомі результати перехресного допиту Пашинського та Хімікуса.

Суд визнав пораненого Хімікуса жертвою.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...