"Серіал" продовжується: Інфаркт у Насірова не підтвердився, вирішується питання про транспортування в СІЗО - нардеп

Насіров зараз знаходиться у свідомості і спілкується з відвідувачами, зазначив Андрій Журжій.

Роман Насіров. Фото:Daily - РБК-Украина

Зараз вирішується питання про транспортування голови Державної фіскальної служби Романа Насірова до слідчого ізолятора, оскільки інфаркт у підозрюваного не підтвердився. Про це в ефірі Newsone заявив народний депутат Андрій Журжій, передають Патріоти України.

"Зараз, як я розумію, вирішується питання транспортування пана Насірова до слідчого ізолятора, тобто йде спілкування фактично між лікарями", - сказав Журжій.

Він зазначив, що йому вдалося поспілкуватися з лікарями. "Фактично у нього (Насірова – ред.) немає ніякого інфаркту. Офіційний висновок лікарів, що в нього є можлива загроза на інфаркт",- сказав Журжій.

Він додав, що Насіров знаходиться у свідомості і спілкується з відвідувачами. До нього зокрема приходив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Як повідомлялося раніше, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. У САП заявили, що Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...