Шалені гроші: Улюбленець Кернеса у Раді заробив за рік більше Яценюка

Валерій Писаренко був обраний народним депутатом у Харкові від партії "Відродження".

Геннадій Кернес та Валерій Писаренко. Фото:izvestia.kharkov.ua

Обраний у Харкові нардеп від партії "Відродження" Валерій Писаренко задекларував за 2015 рік майже 8,7 млн грн. Декларація нардепа опублікована на сайті Верховної Ради, передають Патріоти України.

Згідно з документом, заробітна плата нардепа із загальної суми доходів склала 64,5 тис. грн (близько 5,4 тис грн на місяць), дивіденди та проценти - майже 1,7 млн грн, дохід від передачі в оренду (строкове володіння та/або користування) майна - 6,9 млн грн.

При цьому Писаренко володіє квартирою площею 75,2 кв. м та іншим нерухомим майном площею 750,8 кв. м. Також нардеп є власником автомобілю "Mercedes-Benz S500" 2011 року випуску.

На банківських рахунках та в інших фінансових установах Писаренко має 53,2 млн грн. У 2015 році нардеп поклав на рахунок до ПАТ "Ощадний банк України" 9,5 млн грн, ще 8,8 млн грн склав розмір внесків до статутного (складеного) капіталу товариства, підприємства або організації.

Члени сім’ї в декларації нардепа не вказані. Як відомо, Писаренко був обраний до Верховної Ради в Харкові за активної підтримки мера міста Геннадія Кернеса.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...