Шалені кошти: "Альфа" перехопила золото і кілька мільйонів готівки для керівників "ДНР" (відео)

Знешкоджено цілу банду, котра фінансувала сепаратистів.

У Запоріжжі викрили угруповання, яке фінансувало сепаратистів. Спецпризначенці "Альфи" затримали підозрюваних під час передачі готівки та золота кур'єрам з Дніпропетровщини, які мали переправити цінності керівництву так званої "ДНР", ідеться в сюжеті, повідомляють Патріоти України.

Операція відбувалась блискавично, а під час неї було затримано чотирьох чоловік. Це жителі Херсона та Дніпра, які обрали Запоріжжя для передачі грошей. Під час обшуків у Херсоні, Запоріжжі та Дніпрі оперативники вилучили гроші, 15 печаток фіктивних комерційних фірм та кілька серверів, які мали донецькі ІР-адреси.

Затримані працювали у сфері продовольчого бізнесу, левову частку коштів вони отримували готівкою. Через посередників гроші вивозили на непідконтрольні території. Слідство у справі наразі триває.

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...