Ще одна "несет пургу": МЗС Швеції викликало посла РФ через мерзенну інсинуацію Захарової

Оскільки в росіян не вийшло приписати виготовлення отрути Великобританії, вони швидко знайшли нових винуватців, причому відразу кількох.

Захарова видала чергову "геніальну" заяву. Фото: ТВЦ.

Міністерство закордонних справ Швеції викликало посла Росії в цій країні після того, як спікер МЗС РФ Марія Захарова назвала Швецію одним з найбільш ймовірних джерел походження речовини "Новачок", якою в Британії був отруєний колишній російський розвідник Сергій Скрипаль. Про це повідомляє SVT Nyheter, передають Патріоти України.

При цьому в прес-службі шведського МЗС відмовилися повідомити, про що буде йти мова під час зустрічі з російським послом. "Я не можу детально розповісти про те, що вони обговорять", - сказала прес-секретар МЗС Швеції Лінн Дувхаммар.
Раніше офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в ефірі пропагандистського телеканалу Росія 24 спростувала розробку отрути "Новачок" в Росії і СРСР. Найбільш ймовірними джерелами походження речовини групи "Новачок" Захарова назвала Великобританію, Словаччину, Чехію і Швецію.
Міністр оборони Чехії Карла Шлехтова назвала цю заяву абсурдною. Міністр закордонних справ Швеції Маргот Валльстрем також визнала неприйнятними і необгрунтованими твердження російської сторони.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...