Ще один "яструб": Стало відомо, хто замінить Вікторію Нуланд

Президент Центру аналізу європейської політики Уесс Мітчелл є жорстким критиком Путіна.

Уесс Мітчелл. Фото: Обозреватель.Новим помічником державного секретаря США з питань Європи та Євразії може стати жорсткий критик Путіна, президент Центру аналізу європейської політики Уесс Мітчелл. Про це пише BuzzFeed, передають Патріоти України.

Як наголошується, він замінить на цьому Вікторію Нуланд.

"Одне з призначень, про яке можуть оголосити вже в найближчі тижні, - Уесс Мітчелл, російський "яструб" і президент Центру аналізу європейської політики. Двоє людей, знайомі з питанням розповіли, що Мітчелл один із головних кандидатів на посаду помічника держсекретаря з питань Європи і Євразії - головного американського дипломата по Європі і Росії", - пише видання.

Також за інформацією видання Держдеп намагається знайти відповідну людину на нову посаду дипломатичного посланника, який буде безпосередньо взаємодіяти з росіянами щодо українського питання.

Раніше цю посаду займав Ден Фрід, колишній посол США в Польщі.

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...