Ще один ніж у спину Кремлю: Спікером палати представників Конгресу США переобрали прихильника санкцій проти РФ

За результатами голосування, кандидатуру Пола Райана на посаді спікера підтримали 239 конгресменів з 218 необхідних

Пол Райан. Фото:http://7days.us/

Спікер Палати представників Конгресу США Пол Райан продовжить головувати в нижній палаті американського Конгресу. За результатами голосування, кандидатуру Пола Райана на посаді спікера підтримали 239 конгресменів з 218 необхідних, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Ще в листопаді представники Республіканської партії (які мають більшість в обох палатах Конгресу США), одностайним рішенням підтримали продовження повноважень Райана на посаді спікера Палати представників США – третьої за рангом в ієрархії державної влади Сполучених Штатів.

Як відомо, після запровадження адміністрацією Барака Обами санкцій проти Росії, спікер Палати представників підтримав жорстку ізоляцію російського керівництва.

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....