Ще один теракт в Санкт-Петербурзі: ЗМІ назвали кількість загиблих і поранених (фото, відео)

У метрополітені Петербурга стався не один вибух, а два. Крім теракту на станції "Сінна", вибухнув вагон поїзда на станції "Технологічний інститут".

Вибух у метро "Технологічний інститут". Фото: Соцмережі.

За попередніми даними, внаслідок вибуху у петербурзькому метро 10 людей загинули. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

У метро Санкт-Петербурга відбулося два вибухи. Потужність вибухових пристроїв становить близько 200-300 грамів у тротиловому еквіваленті. Імовірно, бомби були саморобними і були начинені вражаючими елементами.

В результаті вибуху загинули 10 осіб, 50 - постраждало.

Також повідомляється, що «Станція «Чорна річка» закрита через виявлення підозрілого предмета. Всі центральні станції метро евакуювали. Слідчі поки не можуть приступити до роботи», — відзначило джерело російських ЗМІ.

Раніше Патріоти України повідомляли, про вибух вагона на синій гілці метро Санкт-Петербургана станції "Сінна площа", що розташована в центрі міста.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...