Що лобіює Кремль: На Донбасі можуть з'явитись офіційні бази РФ під прапором ОБСЄ - Клімкін

Голові українського дипвідомства не подобається ідея ОБСЄ про створення на Донбасі тимчасових складів для військового обладнання і зброї.

Павло Клімкін. Фото:www.dw.comІдея ОБСЄ про створення на Донбасі тимчасових складів для військового обладнання і зброї не до душі міністру закордонних справ України Павлу Клімкіну. Про це пише 7oclock.info, зазначають Патріоти України.

Голова українського МЗС вважає, що в цьому випадку Росія може отримати на окупованих територіях військові бази під мандатом наглядової місії.

Він розповів, що однією з пропозицій ОБСЄ є створення на окупованих територіях складів для військового обладнання і зброї, які в місії могли б використовувати на час проведення виборів на Донбасі. Тобто Росія отримає на території України, яка зараз перебуває під контролем бойовиків, військові бази для тимчасового згортання і розгортання.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно