Що повернуло Коломойського в Україну: Скандального олігарха застукали в гостях у Порошенка (відео)

Одіозний олігарх повернувся в країну після піврічної відсутності.

Ігор Коломойський. Фото:www.volynnews.com

Журналісти проекту "Схеми" зняли відео з візитом українського бізнесмена Ігоря Коломойського в адміністрацію президента України Петра Порошенка. Запис опубликований на каналі "Радіо Свобода" на YouTube, передають Патріоти України.

Відзначається, що Коломойський повернувся в країну після піврічної відсутності. "Коломойський повернувся і веде переговори з першими особами держави. До Адміністрації президента Коломойського завозять через бічні ворота і не на своїй машині, а на мікроавтобусі АП, в який він пересідає за квартал від Банкової.

Тобто президент не просто не бажає публікувати журнал відвідувань своєї адміністрації, а й, схоже, докладає чималих зусиль для конспірації. Після появи цього відео АП, напевно, вже придумує красиву причину таких ось таємничих зустрічей. Чекаємо", - написав у своєму Facebook журналіст Михайло Ткач.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...