"Що він курить? Питань дуже багато":​ Трамп заявив про теракт в Швеції, якого не було

Шведи щиро здивовані такою заявою - про теракт, який нібито стався у їх країні, чують вперше.

Дональд Трамп. Фото: 17tv.news

Під час виступу на мітингу проти імміграції в американському штаті Флорида президент США Дональд Трамп наводив приклади європейських країн, в яких сталися теракти нібито через наплив біженців, повідомляють Патріоти України.

Серед інших він згадав і теракт в Швеції, що стався "минулої ночі". Однак ніяких терористичних атак в Швеції в цей період зареєстровано не було. "Ви подивіться, що сталося минулої ночі в Швеції. Швеції, хто б міг в це повірити", - сказав він. Трамп також згадав теракти в Брюсселі і Парижі.

У відповідь на слова Трампа шведи висловлювали свої коментарі і здивування в соціальних мережах. Як повідомляє шведське видання The Local, серед користувачів соціальних мереж швидко поширився хештег #LastNightInSweden - "минулої ночі в Швеції". На заяву президента США відреагував і екс-прем'єр-міністр Швеції Карл Більдт у своєму Twitter. "Швеція? Терористична атака? Що він курить? Питань дуже багато", - написав він.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...