Щоб усе було естетично: Луценко порекомендував втікачеві Оніщенку прибути в Україну (відео)

Так званий "Газовий король" знаходиться на території країн ЄС, які підтвердили вірність міжнародними угодами про екстрадицію тих, хто підозрюється у скоєнні тяжких злочинів, пояснив Генпрокурор.

Юрій Луценко. Фото:http://ua.112.ua/

Генеральний прокурор Юрій Луценко порекомендував нардепу від "Волі народу" Олександру Оніщенку повернутися в Україну. Про це він повідомив в ході спілкування з пресою в Одесі, яке транслював телеканал 112, передають Патріоти України.

"Вітаючи з успіхом голову Антикорупційного бюро і свого заступника антикорупційного спецпрокурора, я тим не менш ставив їм питання, чому це все реалізовувалося, знаючи, що Оніщенко за день до того вилетів за кордон.

Згідно з даними прикордонної служби, пан Оніщенко покинув Україну в напрямку Ніцци за день до обшуків, а відповідно і до пред'явлення матеріалів у ВР. Тим не менше, можу вам повідомити, що навіть у випадку його неповернення в Україні - це не кінець історії. Він знаходиться на території країн ЄС, які підтвердили вірність міжнародними угодами про екстрадицію тих, хто підозрюється у скоєнні тяжких злочинів", - заявив Луценко.

"Панові Оніщенку пропоную прибути сюди. Якщо він буде ховатися, на жаль, його приїзд буде дуже неестетичним, це не бажано", -додав генпрокурор.

Як відомо, в НАБУ повідомили, що народний депутат Олександр Оніщенко поки що не повернувся в Україну.

16 червня генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про направлення до Верховної Ради подання про позбавлення недоторканності Оніщенка. Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький приніс у Раду подання на арешт Оніщенка.

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...