Щоб взяти участь у виборах: Саакашвілі створює правоцентристську партію

Нова партія стане спробою змінити політичну еліту України.

Михайло Саакашвілі. Фото: РБК.

Команда голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі створює політичну партію, повідомив в своєму "Фейсбуці" його заступник Саша Боровик. Новину передають Патріоти України.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті, - передвиборна. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом", - заявив він.

На думку Боровика, ця партія стане спробою змінити політичну еліту України. "Саакашвілі адже сказав, що моя амбіція - змінити політичні еліти. Я думаю це стосується практично всіх, кого ви бачите на політичному небосхилі останні 10 років. Це і президент, і прем'єр, і організації навколо них. Порошенко був одним з батьків-засновників "Партії регіонів", він був в МЗС і Мінекономіки. Давайте дивитися на Яценюка. він чистий постсовдеповскій політик і чиновник, який був і в НБУ, і в парламенті. Також збудовані їх команди ", - написав Боровик. Заступник Саакашвілі також відзначив, що в Україні політична криза триває вже чотири місяці, політична еліта збанкрутувала і це логічно веде до нових виборів.

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...

Запеклі бої тривають: Сили оборони вибивають росіян із "сірої зони" на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 12:26

На півночі Харківщини утворилася так звана "сіра зона". За словами очільника Ради резервістів Сухопутних військ Івана Тимочка, після відступу противника восени 2022 року, ЗС РФ не зупинилися ідеально по лінії кордону, пише "Еспресо". "Станом на сьогод...