Щось готується? Терористи на Донбасі вивели з укриттів десятки танків

Бойовики продовжують порушувати встановлене з 29 серпня "шкільне" перемир'я.

Внаслідок обстрілів було пошкоджено водовід. Фото: прес-служба операції ООС.

В окупованих районах Донбасу терористи "Л/ДНР" вивели з місць постійної дислокації, визначених мінськими домовленостями, десятки танків і великокаліберну артилерію. Про це повідомляє у Facebook прес-служба операції Об'єднаних сил (ООС) з посиланням на дані моніторингової місії ОБСЄ, передають Патріоти України.

За даними на 22 вересня, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей поза місцями дислокації помічені: танки Т-64 - 9 одиниць; танки Т-72 - 12 одиниць; 122 мм РСЗВ БМ-21 "Град" - 6 одиниць; 122 мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" - 6 одиниць; 100 мм протитанкові гармати МТ-12 "Рапіра" - 15 одиниць; 120 мм міномети - 12 одиниць; 82 мм міномети - 9 одиниць; бойові броньовані машини - 4 одиниці.

Крім того, йдеться в повідомленні, бойовики продовжують порушувати встановлене з 29 серпня "шкільне" перемир'я. "Протягом 22 вересня 2018 року збройними формуваннями РФ було здійснено 28 обстрілів. Зокрема чотири - із застосуванням заборонених мінськими угодами 120 мм і 82 мм мінометів", - зазначили у прес-службі ООС.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...