Щось неладне в Московській державі: замість Медведєва росіян з новим роком вітав його двійник (фотофакт)

Чому російський прем'єр ховається?

Перед Новим Роком по телебаченню показали двійника Медведєва

Дивовижні метаморфози в Росії. Вже другий керівник Росії виявився не оригіналом а двійником. На цей раз Дмитро Медведєв. За дивним збігом обставин керівника уряду вирішили замінити чомусь на новорічному привітанні, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Загалом Росія входить в Новий 2016 рік з нафтою Urals по 33 долара, рублем по 74 і двома двійниками замість президента і прем'єр-міністра. Кому цікаво подивитися на нову розмовляючу модель - дивитись тут.

Тут потрібно розуміти, що двійники це технологія, така ж як і вся інша кисельовська телевізійна пропаганда. Немає ніякого Путіна і Медведєва, якщо електронні балакучі голови, що транслюються росіян для подальшого обдурення. Не існує в реальності такого президента як Путін, є лише його заготівлі з інкубатора для поїздок по країні і за кордоном. І Медведєв тепер схоже перестане спати, оскільки в новій версії ця опція відключена.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...