Щурі залишають кримський "Титанік": у відставку подав координатор захоплення Севастополя Олексій Чалий

Ставленик окупантів пояснив свій вчинок неможливістю міської влади виконати дані жителям міста обіцянки, оцінивши результати як виконавчої, так і законодавчої влади Криму незадовільно.

Олексій Чалий подав у відставку. Фото: sevastopolnews.info

Так званий "спікер" парламенту Севастополя та координатор російської анексії Олексій Чалий склав з себе повноваження "голови" "законодавчих зборів". Про це повідомляє видання Крыминформ, передають Патріоти України.

Чалий аргументував своє рішення тим, що міська "влада" не впоралася зі своїми завданнями, не зумівши виконати обіцянок, які були дані жителям міста. "Вся влада в Севастополі працювала незадовільно, не буду ділити на виконавчу і законодавчу, всі ми відповідальні за результати роботи", - сказав він.

Також Чалий натякнув на те, що слідом за ним повинен подати у відставку і "губернатор" Севастополя Сергій Мєняйло.

Одночасно стало також відомо, що міністр фінансів Криму Володимир Левандовський та міністр промислової політики Криму Андрій Скринник подали заяви про відставку із займаних постів.

Вже завтра колективу мінфіну буде представлена новий керівник - нею стане нинішній перший заступник міністра Ірина Ківіко. Посада міністра промислової політики Криму до призначення керівника займатиме перший заступник міністра Костянтин Равич.

Напередодні так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов анонсував кадрові зміни в кримському уряді ще до Нового року.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...