Шлях болючих реформ: Яресько дала п'ять порад Кабміну Гройсмана (відео)

Новий Кабмін повинен не сходити зі шляху фіскальних обмежень, скорочувати дефіцит бюджету, виконувати меморандум з МВФ, а також проводити "болючі реформи", зокрема привести ціни на газ до ринкового рівня, зазначила екс-міністр фінансів.

Наталія Яресько. Фото: скрін відео

Новий український уряд Володимира Гройсмана має йти шляхом болючих реформ. Про це заявила екс-міністр фінансів України Наталія Яресько у Вашингтоні під час виступу в аналітичному центрі Atlantic Council, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

"Навіть незважаючи на те, що наша економіка знову почала зростати, початкова точка - дуже низька. І українці лише згодом зможуть відчути переваги", - заявила Яресько.

За її словами, новий Кабмін повинен не сходити зі шляху фіскальних обмежень, скорочувати дефіцит бюджету, виконувати меморандум з МВФ, а також проводити "болючі реформи", зокрема привести ціни на газ до ринкового рівня.

Яресько зазначила, що економічна ситуація в Україні залежить від ситуації на Донбасі. Також екс-міністр додала, що ризик зростання популізму в країні "дотепер досить високий".

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...

Україна збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше: Військовий експерт назвав причину

четвер, 16 травень 2024, 9:57

Україна зараз збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше під час повномасштабної війни. За останні півроку військово-повітряні сили перехопили близько 46% цілей. Про це пише американське видання The Wall Street Journal. Чому так відбувається та...