Субсидії допомагають не людям, а йдуть в кишені олігархів та міністрів, що мають інтереси в ЖКГ та газі - експерт назвав фатальну помилку Гройсмана

Жодні державні дотації, як би їх не називали - субсидіями чи хоч чортом лисим, не врятують галузь ЖКГ та "Укргазовидобування", якщо люди не будуть платити, наголосив Олександр Секргієнко.

Ілюстрація:http://kurs.if.ua/t

Невтішна статистика по оплаті комуналки: в листопаді народ сплатив лише 64,6% нарахованих сум, рік тому було 80%. Це наочно свідчить - тарифи непідйомні.Таку думку висловив директор аналітико-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Саме зараз беззаперечно можна твердити: підняття вартості газу урядом Гройсмана (що викликало зростання тарифів) є помилка, яка може стати фатальною. В Тбілісі центральне опалення вмерло, коли народ заплатив лише 30%... У нас в Сумський області рівень платежів - 21,6%(!), а субсидії там отримують 64,6%".

Класична дитяча мудрість "багато хочеш, мало отримаєш", вчергово підтвердилась, бо рік тому за листопад нам нарахували 5,6 млрд. грн., а через рік захотіли отримати майже 9 млрд., а отримали - дулю, люди заплатили близько 5,7 млрд., ті ж самі гроші...

Ніякі державні дотації, назвіть їх хоч субсидіями, хоч чортом лисим, не врятують галузь ЖКГ та «Укргазовидобування», якщо люди не будуть платити.

Галузь, що сидить на державних дотаціях й не розвивається, все одно приречена, - вже зараз заборгованість бюджету по субсидіям перед ЖКГ - 18 млрд. грн.

Це, щоб ви розуміли, пане Павло Розенко та пан Андрій Рева, те, що розуміють усі - субсидії допомагають не людям, вони йдуть в кишені олігархів та міністрів, що мають інтереси в ЖКГ та газі... Може наш уряд стане у Новому році розумніше?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...