Шлях до деокупації Донбасу: "Істина лежить посередині", - Тука

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука розповів про стратегічний план України щодо окупованих територій.

Григорій Тука. Фото: gazeta.ua

Заступник міністра з питань окупованих територій Сходу України Георгій Тука заявив про можливість налагодити торгівлю з непідконтрольними територіями Донбасу, повідомляють Патріоти України з посиланням на dialog.ua.

На питання журналістів про відновлення торгівлі з непідконтрольними державі територіями Тука відповів, що на даний момент існують дві неправильні точки зору щодо східних областей України.

Одна з них передбачає повну ізоляцію населення Донбасу, що спричинить за собою ненависть людей. Інша полягає в тому, щоб зняти всі обмеження з окупованих територій, але це піде тільки на руку сепаратистам. "Істина, як завжди, лежить посередині, і ми будемо її шукати", - додав Тука.

Також він додав, що відновлення торгівлі з непідконтрольними територіями є частиною стратегічного плану, який в кінцевому підсумку повинен привести до деокупації територій Донбасу.

Як повідомлялося раніше, за указом президента України Петра Порошенка Георгій Тука був звільнений з посади губернатора Луганського регіону та призначений заступником міністра з питань окупованих територій.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...