Шлях до Гааги: В Європарламенті представлять доповідь про злочини Росії на Донбасі

5 квітня в рамках конференції в Європарламенті відбудеться широка презентація доповіді для депутатів Європарламенту, представників неурядових організацій, журналістів, діячів з захисту прав людини про злочини Росії на Донбасі в 2014 році.

В Європарламенті представлять доповідь про злочини Росії на Донбасі. Фото: hronika.info.

У вівторок, 5 квітня, в Європарламенті відбудеться конференція, під час якої буде представлено доповідь про злочини Росії на Донбасі в 2014 році. Про це повідомила депутат Сейму, заступник голови комісії нижньої палати польського парламенту у закордонних справах Малгожата Госевська, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"5 квітня в рамках конференції в Європарламенті відбудеться широка презентація доповіді для депутатів Європарламенту, представників неурядових організацій, журналістів, діячів з захисту прав людини", - заявила Госевська. За її словами, головним організатором цієї презентації є депутат Європарламенту від правлячої в Польщі партії "Право і Справедливість" Анна Фотига. У другій половині квітня свідчення про злочини росіян на Донбасі планується передати до Міжнародного кримінального суду в Гаазі.

Госевська зазначила, що в ЄС також хочуть показати серію презентацій доповіді про злочини Росії на Донбасі. Йдеться про балтійські країни, Чехію, Словаччину, а також, можливо, ряд країн Заходу.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....