"Шоб вы даже не сомневались": Ізраїльський рабин і політолог Авраам Шмулевич назвав союзників України в боротьбі з Кремлем

Союзниками України проти РФ можуть бути усі країни-сусіди Росії у Європі, а також неросійські нації у самій Росії.

Авраам Шмулевич. Фото:caucasreview.com

Можливих союзників України проти Росії можна поділити на дві основні групи. Про це в інтерв'ю Обозревателю розповів ізраїльський політолог і рабин Авраам Шмулевич, інформують Патріоти України.

Шмулевич вважає, що до першої групи країн належать вже існуючі нації-держави Центрально-Східної Європи. "До партнерів України можна віднести всі країни, що межують з Росією в Європі - починаючи від Норвегії і закінчуючи Грузією. Польща, Швеція, країни Балтії. Це країни, які побоюються російської агресії", - сказав він.

На думку політолога, друга група потенційних союзників України - неросійські нації і національні рухи в самій Росії. "У першу чергу потрібно виділити народи Північного Кавказу та Поволжя. Всі ці народи живуть в колоніальній залежності від Москви", - підкреслив Шмулевич.

"Є дуже серйозна проблема. Україна нічого не робить навіть для захисту українців у Росії, тому сподіватися на роботу України з неросійськими національними рухами не варто.

Росія постійно вимагає введення російської мови як другої державної, але чому Україна не вимагає того ж самого від Росії, визнання української мови? Українців або людей із українськими коріннями в РФ дуже багато, в процентному відношенні не менше, ніж росіян в Україні", - підсумував Шмулевич.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....