Шокін, підсумки: Рахунки Богатирьової можуть розморозити вже наступного тижня

У той же час дипломати ЄС можуть вирішити продовжити заморозку активів екс-президента Віктора Януковича і ще 16 чиновників.

ЄС наступного тижня може розморозити активи Раїси Богатирьової. Ілюстрація:ipress.ua

Дипломати Європейського союзу вже на наступному тижні можуть розморозити активи екс-міністра охорони здоров'я і віце-прем'єр-міністра України Раїси Богатирьової. Про це в своєму Twitter написав брюссельський журналіст "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, інформують Патріоти України.

У той же час він вважає, що дипломати можуть вирішити продовжити заморозку активів екс-президента Віктора Януковича і ще 16 чиновників.

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...

Атаки на Україну посиляться? Китай будує у РФ завод із виробництва дронів

субота, 4 травень 2024, 11:49

У Краснодарі планують випускати безпілотники JT40, які здатні нести 60 кг корисного навантаження і вести спостереження за об'єктами, передають Патріоти України. Як пише видання CNews, компанія Jitian lntelligent Equipment (Китай) має намір побудувати ...