Шокін потирає руки: Печерський суд наклав арешт на квартиру екс-заступника генпрокурора Каська

"Шукаю квартиру на Печерську для проживання протягом невизначеного часу. Освіта вища, юридична (це, швидше, вада). Без шкідливих звичок. Оплату гарантую. Наявність бойлера і пральної машини вітається" - написав про пошук житла Касько.

Квартиру Віталія Каська заарештували. Ілюстрація:antikor.com.ua

Печерський райсуд Києва наклав арешт на квартиру екс-заступника генерального прокурора України Віталія Каська. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Немає слів. Сьогодні отримали черговий ляп з Печерського суду. Прокурори все не вгамуються. Тепер заарештували мою квартиру і заборонили там проживати", - йдеться в повідомленні.

"Шукаю квартиру на Печерську для проживання протягом невизначеного часу. Освіта вища, юридична (це, швидше, вада). Без шкідливих звичок. Оплату гарантую. Наявність бойлера і пральної машини вітається"- пише Касько.

Як відомо, Віталій Касько працював заступником генпрокурора України в 2014-2016 роках. У ГПУ стверджують, що він незаконно привласнив собі службове житло, надавши неправдиву інформацію про наявність у нього квартири і завищивши кількість членів сім'ї, які разом з ним проживають.

Сам Касько і його адвокат заявляють, що звинувачення сфабриковані.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...